Α2 Γυναικών προηγούμενο επόμενο
Δουβίτσας-Ψυχογιού για την άνοδο της Νίκης Λευκάδας στην Α1
ΑΡΧΙΚΗ >   ΜΠΑΣΚΕΤ  >Α2 Γυναικών  
Sportnow.gr

24.03.2015
Στον Prisma 95,1 μίλησαν για την άνοδο της Νίκης Λευκάδας ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας και η παίκτρια και προπονήτρια στις ακαδημίες του συλλόγου Μαντώ Ψυχογιού.

Ο Νίκος Δουβίτσας μίλησε για τους στόχους αλλά και για το ρόστερ της ομάδας με άτομα όπως είπε κυρίως από τη Λευκάδα αλλά και για την ύπαρξη μάλιστα κοριτσιών μικρών σε ηλικία. Ο  προπονητής της Νίκης Λευκάδας αναφέρθηκε επίσης και στην δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες, λέγοντας πως υπάρχουν πολλές καλές παίχτριες. Στην συνέχεια μίλησε για την άνοδο αλλά και για τις μεταγραφές  που χρειάζονται στην κατηγορία και για τους στόχους της ομάδας.

Η Μαντώ Ψυχογιού μίλησε για τους στόχους που είχε η ομάδα από την αρχή της σεζόν τονίζοντας πως όλοι μαζί, παίχτριες, προπονητής και Δ.Σ. πραγματοποίησαν αυτόν τον στόχο. Η Μαντώ Ψυχογιού μίλησε και για τα μεγάλα σαλόνια της Α1 λέγοντας πως πλέον  υπάρχει ένα δύσκολος δρόμος μπροστά τους. Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην στήριξη αλλά και το κλίμα από τον κόσμο της Λευκάδας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Δουβίτσα ΕΔΩ

Οι δηλώσεις της Μαντώς Ψυχογιού ΕΔΩ

πηγή

 Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe