Ακαδημίες μπάσκετ προηγούμενο επόμενο
Έδωσαν φιλικό αγώνα στην Πρέβεζα οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΡΧΙΚΗ >   ΜΠΑΣΚΕΤ  >Ακαδημίες μπάσκετ  
Sportnow.gr

14.11.2015
Συνδυάζοντας την εκτός έδρας αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψαν στην Πρέβεζα μαζί με τους αθλητές του συλλόγου γεννημένους 2007-08 για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Νικόπολης Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γιαννιώτικη ομάδα: «Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου λυκείου Πρέβεζας γέμισε από μικρούς αθλητές, γονείς και χαμόγελα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το σπουδαίο έργο που πραγματοποιούν όλοι οι σύλλογοι στους οποίους αθλούνται νέοι και νέες όλων των ηλικιών.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα των μη αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου έχουν ήδη πραγματοποιήσει φιλικούς αγώνες στην Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα, με την Πρέβεζα να είναι ο τρίτος κατά σειρά φετινός προορισμός και πολλούς ακόμη να είναι στο πρόγραμμα για τη φετινή χρονιά.

Το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας της Νικόπολης για την άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία τους και να απονείμει εκ νέου τα εύσημα στον ακούραστο ?εργάτη? του Συλλόγου κ. Μυζίκο Θεόδωρο για την όλη του προσφορά».Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe