Άλλα αθλήματα προηγούμενο επόμενο
Η συνέχεια στα Ιωάννινα για το Run Greece
ΑΡΧΙΚΗ >   ΣΠΟΡ  >Άλλα αθλήματα  
Sportnow.gr

15.04.2016
Την ερχόμενη Κυριακή, όπως είναι γνωστό, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς Run Greece αλλά οι προετοιμασίες για τον αγώνα των Ιωαννίνων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η οργανωτική επιτροπή του τρίτου αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου στα Ιωάννινα, έδωσε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα προχθές Τετάρτη 13 Απριλίου στο Δημαρχείο της πόλης. Παραβρέθηκαν και μίλησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπέιρου Γιάννης Καραμπίνας,  ο Αντιδήμαρχος  Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης, ο Τοπικός εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού του αγώνα της Wind και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Βασίλης Καλούδης, η εκπρόσωπος του υποστηριζόμενου φορέα «Φλόγα» Ευανθία Καρρά και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπέιρου Κώστας Μάμαλης.

Οι ομιλητές τόνισαν την σημασία του αγώνα για την πόλη και ολόκληρη την περιφέρεια σε μια εποχή που το δρομικό κίνημα διευρύνεται συνεχώς και προσελκύει όλο και περισσότερους φίλους. Εξήραν την προσφορά και την συμμετοχή των Ιωαννίνων τα οποία όχι απλά έχουν καθιερωθεί στον χάρτη του δρομικού κινήματος, αλλά κατά γενική παραδοχή των συμμετεχόντων από άλλες περιοχές της χώρας, ο τόπος μας προσφέρει ιδανικές διαδρομές. Για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Ιωάννινα υποδέχονται τον λαϊκό αγώνα δρόμου «Run Greece» που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, με τη στήριξη της Περιφερειακής και Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εγγραφές 

Οι online εγγραφές εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE-ΙΩΑΝΝΙΝΑ έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016. Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας ή με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την 1η Απριλίου 2016, από το Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Προθεσμία εγγραφών 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 3 Μαΐου 2016, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 26 Απριλίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

Εγγραφές μετά τις 3 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στην Κλειστή Αίθουσα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες", από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Αριθμητικά όρια συμμετοχής 

Το όριο συμμετοχής συνολικάν στον αγώνα είναι 4.200 δρομείς και αναλυτικά: Αγώνας 10χλμ: 800. Αγώνας 5χλμ: 2600. Αγώνας Παιδιών: 800Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe