Γυναικείο Ποδόσφαιρο προηγούμενο επόμενο
Κάλεσμα για τη γιορτή της γυναίκας από το Μεσολόγγι 2008
ΑΡΧΙΚΗ >   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  >Γυναικείο Ποδόσφαιρο  
Sportnow.gr

07.03.2015
Γιορτή της γυναίκας στο Ενωσιακό γήπεδο "Θεόδ. Πασσιόπουλος" την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η 8η Μαρτίου και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 και της αντίστοιχης του Πανηλειακού.

Η Μεσολογγίτικη ομάδα στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φιλάθλους της περιοχής να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη στο ματς με τον Πανηλειακό. Αναλυτικά: «Σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν, αυτό της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καλεί η Διοίκηση ,το τεχνικό τίμ και οι ποδοσφαιρίστριες του Μεσολόγγι 2008 τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να δώσει δυναμικό παρών! Την Κυριακή 08/03/2015 στις 15:00. Θέλουμε να απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και γεινικότερα του νομού να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να έρθουν να χειροκροτήσουν τις ποδοσφαιρίστριες που είναι οι πραγματικές πρωταγωνίστριες. Θα είμαστε εκεί όλοι!»

πηγήΕγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe