ΕΠΣ Θεσπρωτίας προηγούμενο επόμενο
Κατέκτησε το Σούπερ Καπ Θεσπρωτίας το Σούλι Παραμυθιάς (video)
ΑΡΧΙΚΗ >   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  >ΕΠΣ Θεσπρωτίας  
  • Sportnow.gr

13.09.2015
Ο θεσμός του Σούπερ Καπ Θεσπρωτίας αναβίωσε μετά από τρία χρόνια από την ΕΠΣ και στο στάδιο Ηγουμενίτσας έγινε ένα πραγματικά δραματικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση.

Το Σούλι Παραμυθιάς είχε τη μερίδα του λέοντος στης ευκαιρίες. Κυρίως οι Θανάσης, Ρίζος και Τσολάκος ήταν μέσα στις μεγάλες φάσεις, ενώ βρήκαν απέναντί τους έναν συγκλονιστικό Σωτηρόπουλο, ο οποίος αποσόβησε αμέτρητες φορές την παραβίαση της εστίας του. Μεγαλύτερες ευκαιρίες, αυτές του Θανάση, σε τετ-α-τετ που βρέθηκε στο 20΄ και το 93΄. Ο Θύαμις αν κι έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Χαρίση (67΄ δεύτερη κίτρινη) και Ντάσιο (75΄ απευθείας κόκκινη) έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ο Γιαννακός στο 92΄ έχασε την ευκαιρία του αγώνα προ κενής εστίας, ενώ στο 120΄ ο Πέτρου είπε όχι σε κεφαλιά του Ιωάννου. Οι Παραμυθιώτες, που είχαν και δοκάρι στo 85΄ με τον Κατσίφα, λυτρώθηκαν τελικά στο 104΄. Αφού δε μπόρεσαν να σκοράρουν εκείνοι, ο Ντίνης άθελά του διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτητές οι Κομίνης, Καρβούνης, Τσιάκος

Θύαμις (Π. Χατζηπέτρου): Σωτηρόπουλος, Ντόστας (75΄ Παύλου), Ντίνης, Μηνάς, Ηλ. Μονάχος (105΄ Ιωάννου), Αθανασίου, Γιαννακός, Ντάσιος, Χαρίσης, Γόγολος, Τσουμέτης (65΄ Παπανικολάου).

Σούλι Παραμυθιάς (Κ. Παππάς): Πέτρου, Τσιάκος(75΄ Γκάτζιας), Ντούμας (60΄ Αλ. Μπέλλος), Τσάγκας, Κάτσης, Μπίζιος, Τσολάκος, Ρίζος, Γκέκας (110΄ Τσόλης, Κατσίφας, Θανάσης.

πηγή: thesprotiaball.grΕγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe