Στίβος προηγούμενο επόμενο
Με επιτυχία οι αγώνες στίβου στην Ηγουμενίτσα «Πρωτέας 2015»
ΑΡΧΙΚΗ >   ΣΠΟΡ  >Στίβος  
Sportnow.gr

16.11.2015
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή από τον σύλλογο Πρωτέα Ηγουμενίτσας οι αγώνες «ΠΡΩΤΕΑΣ 2015», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές από συλλόγους της Ηπείρου και της Κέρκυρας (ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ, ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΣ, ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ) και με κατάμεστες τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Ηγουμενίτσας. 

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές-τριες ηλικίας από 5 ετών έως 15 ετών και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις. Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας κ. Κάτσης και κ. Γιόγιακας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, κ. Μάμαλης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Πρωτέα με ανακοίνωσή του, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τους προπονητές και συνοδούς των συλλόγων, τους θεατές και τους χορηγούς των αγώνων που ήταν ΣΚΑΛΩΜΑ ΑΕ Υδατοκαλλιέργειες και ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ Φυσικό μεταλλικό νερό. Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες στο Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρό Ηγουμενίτσας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους , καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.Εγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe