Άλλα αθλήματα προηγούμενο επόμενο
Περισσότεροι από 250 μικροί αθλητές στο «International Fight Club Open 2016»
ΑΡΧΙΚΗ >   ΣΠΟΡ  >Άλλα αθλήματα  
Sportnow.gr

11.04.2016
Αντίστροφη μέτρηση για το «International Fight Club Open 2016», κικ μπόξινγκ, μουάι τάι, το οποίο θα διεξαχθεί, το άλλο Σαββατοκύριακο (16-17 Απριλίου), στο πανέμορφο Ολυμπιακό κλειστό του Γαλατσίου. Αν και οι συμμετοχές θα κλείσουν την Δευτέρα (11/04), το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και ήδη οι καλοί ξένοι αθλητές είναι περισσότερο από 30, ενώ το σύνολο των συμμετοχών -από 60 συλλόγους- ξεπερνούν τους 600 αθλητές και αθλήτριες, από τους οποίους οι 250 είναι μικροί αθλητές, από 8 ετών και άνω. Αριθμοί που θα αυξηθούν τις επόμενες μέρες. 

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πολεμικών τεχνών για φέτος, θα αγωνισθούν κορυφαία ονόματα των δύο αθλημάτων, προσφέροντας ένα σπουδαίο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες. Οι διοργανωτές μάλιστα θέλοντας να δώσουν σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διοργάνωση έχει βάλει εισιτήριο 5 μόνο ευρώ.

Οι αγώνες θα γίνουν στη μνήμη του σπουδαίου Ραμόν Ντέκερς, από την Μαχητική Λέσχη Γαλατσίου (Fight Club Galatsi), η Theofanous Elite Team, με την αιγίδα της Ομοσπονδίας κικ μπόξινγκ (ΠΟΚ), του Δήμου Γαλατσίου και του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου.  

Η Δευτέρα (11/04) είναι η καταλυτική ημερομηνία της κατάθεσης των συμμετοχών, μιας διοργάνωσης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Διήμερο διεθνές τουρνουά που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους, γυναίκες και άνδρες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές και θα πραγματοποιηθεί, σε 6 αγωνιστικούς χώρους.

Χορηγοί-Υποστηρικτές είναι: Atlantikos (seafoods), Ο Βραζιλιάνος (καφεκοπτείο Γαλατσίου), Vector (Antivirus), novasports (official broadcaster), fightgear.gr, spoorts.gr, EOS Travel, Joya Hellas, 3D Printers Greece, Φαν Γεύσεις. Τριγύρο Παραδοσιακό ψητοπωλείο, Wellness Coach Καλογεράκης Χρήστος, Pepetonny Hairdressing, Milwaukee Παπαθεοδοσίου Σπ., Divino Espresso, Γκίκας Φώτης Διαφημιστικές κατασκευές, Pan Car αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με αγώνες νοκ άουτ, πυραμιδικά, (single elimination system).  Εκτός από τα Kick-Light, Low-kicks, K1, και Muay Thai, για πρώτη φορά, θα υπάρξουν και 3 κατηγορίες Ομαδικού Kick-Light, που θα αφορούν προχωρημένους αθλητές, σε αγώνες 2x2, με χρηματικό έπαθλο.

https://www.youtube.com/watch?v=JVpq4vDYgkIΕγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe