Μηχανοκίνητα προηγούμενο επόμενο
Περνά στην παραγωγή το Honda Civic Coupe
ΑΡΧΙΚΗ >   ΣΠΟΡ  >Μηχανοκίνητα  
Sportnow.gr

14.11.2015
Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε πως η coupe εκδοχή του Civic θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Λος Άντζελες, στις 17 Νοεμβρίου, με την εμπορική του πορεία στην αγορά να ξεκινά το 2017.

Οι μηχανικοί της Honda έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Αισθητικά, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο που είδαμε πριν λίγους μήνες στο New York Auto Show, έχοντας σπορ χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Σπορτίφ προφίλ υιοθετεί και η καμπίνα, με τη διάταξη των θέσεων να είναι 2+2. Κάτω από το καπό, θα δούμε λογικά τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 Turbo απόδοσης 125 ίππων, τον τετρακύλινδρο 1.5 Turbo με ισχύ μεταξύ 160 και 180 ίππων, καθώς και μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού diesel 1.6 i-DTEC.

Το Civic Coupe πατά πάνω στην καινούργια παγκόσμια πλατφόρμα της Honda, σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στις ΗΠΑ, ωστόσο, η ευρωπαϊκή εκδοχή του θα αναπτυχθεί στα αντίστοιχα κέντρα της εταιρείας σε Γερμανία και Αγγλία.

πηγήΕγγραφή στο Newsletter
FOLLOW US
 
 


 
sportsnow.gr | ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια
κατασκευή ιστοσελίδων iframe